Home

Wil je groeien met je bedrijf zonder nog meer werk achter de schermen?

Ben je zelfstandig professional en vraag je je af hoe je ooit je administratie, je nieuwsbrieven, je workshops, trainingen, e-mails geregeld kunt krijgen zonder stress?

Of ben je Virtual Assistant en heb je het gevoel dat de online systemen je boven het hoofd groeien en dat je ze nooit in de vingers krijgt?

Dan is er Miraculous Virtual Assistance

Want ik, Mira Sovilj, geloof in wonderen. Maar ik help ze wel een handje Smile. En dat doe ik als Virtual Assistant, met als ‘hobby’: technische systemen leren kennen.

Zelfstandig professionals neem ik het werk uit handen waar ze of niet goed in zijn of niet leuk vinden, of beiden Smile: beheer van de e-mails, de zoektocht naar een geschikte locatie, het beheer van alle online systemen en nog veel meer.

Gevolg? Het werk voor jou als zelfstandige professional wordt alleen maar makkelijker en jij kunt focussen op waar je goed in bent: de inhoud van het werk dat jou een expert maakt. Lees hier of ik ook wat voor jou kan betekenen.

Virtual Assistants, maak ik wegwijs in het land van online hulpmiddelen en technische systemen.

Gevolg? Jij kunt als VA je klanten steeds beter bedienen en raakt zelf niet meer gefrustreerd omdat het systeem of hulpmiddel niet doet wat je wil. Lees hier of ik ook wat voor jou kan betekenen.